Skip to main content

Svetovanje - Rešitve - Namestitev - Inšpekcijski pregled

Naše izhodišče je vaš zahtevek, na podlagi katerega razvijemo uporabniško usmerjene rešitve, ki bodo zadovoljile vaše potrebe.

Sodelovanje z Dexionom bo prineslo koristi  kupcem na vseh trgih. Naše izhodišče je vaš zahtevek, na podlagi katerega razvijemo uporabniško usmerjene rešitve, ki bodo zadovoljile vaše potrebe kakršne koli že so. Poleg naših standardnih sestavov vam lahko ponudimo tudi popolnoma prilagojene izdelke.

Svetovanje

Dexion bo za vas naredil še več od osnovnega nudenja splošnih nasvetov in smernic. S podrobno analizo potreb naših strank na področju skladiščenja nudimo praktično pomoč.

Viac
Montaža

Zaradi bogatih izkušenj pri projektnem vodenju in montaži lahko Dexion dobavi vse izdelke po sistemu »na ključ«.

Viac
Zdravje in varnost

Zdravje in varnost predstavljata osnovo Dexiona, zato sta sestavna dela naših storitev, preko katerih lahko Dexion pomaga vam in vašemu podjetju glede vprašanj vezanih na zdravje, varnost in ekologijo.

Viac
Servis & Vzdrževanje

V mnogih primerih za naše stranke obstaja zakonska obveza, da se naši skladiščni izdelki redno pregledujejo in vzdržujejo, da lahko nenehno jamčijo varno delo. S storitvami naših kvalificiranih inženirjev vam lahko nudimo to storitev in izvedemo vsa popravljalna dela.

Viac