Skip to main content

Dexion je del Gonvarri Material Handling in je vodilni panevropski proizvajalec in ponudnik visokokakovostnih rešitev za skladiščenje v industriji in gospodarstvu, ki se prodajajo na trgih po celi Evropi pod blagovnimi znamkami Constructor, Kasten, Stålteknik in Kredit.

Gonvarri Material Handling je od leta 2007 v lasti Altor Funds II in je tretji največji ponudnik rešitev za industrijski sektor v Evropi ter največji v komercialnem sektorju.

Naši izdelki obsegajo širok spekter izdelkov; od inovativnih regalov za palete in regalov s policami do tehnologije za pisarno in rešitev za arhivsko shranjevanje.

Dostavljamo več kot le izdelke; nudimo lahko celoten paket storitev, vključno s svetovanjem, načrtovanjem in vzdrževanjem, ne glede na to, ali gre za zahtevo za regale za palete za opremo skladišča ali distribucijskega centra, ali za zahtevo za regale s policami za muzeje, pisarne ali knjižnice.

Ne glede na vaše zahteve lahko skupina Dexion veliko pripomore izboljšanju vašega poslovanja z ustvarjanjem prvorazrednega delovne in skladiščne okolice.