Skip to main content

Dexion stremi k stalnemu izboljšanju poslovanja s politiko neprekinjenih investicij v izobraževanje in tehnologijo, ki jo nadgrajuje z najboljšo tehnično podporo in strokovnim upravljanjem.

Kakovost predstavlja osrednji del korporacijske kulture Dexiona, zato je podjetje v popolnosti predano nudenju visokokakovostnih izdelkov in storitev pri vsem, kar dela. Našim strankam si prizadevamo nuditi izvrstne rešitve - pred, med in po prodaji naših izdelkov, vedno s ciljem, da presežemo pričakovanja strank.

Imamo priznani certifikat sistema vodenja kakovosti po standardu ISO 9001, ki obsega izdelavo, ponudbo in montažo rešitev za skladišča. Z našo razvojno ekipo delamo po priznanih mednarodnih in domačih določenih pravilih, tako da so lahko naši kupci prepričani, da je ves napor vložen v to, da se zagotovi kakovost.

Naša izhodiščna točka so potrebe naše stranke. Skozi temeljito razumevanje razvijamo rešitve, usmerjene proti stranki, da se zadovoljijo kakršnekoli potrebe stranke.

Poleg naših standardnih sestavov lahko ponudimo tudi popolnoma prilagojene izdelke. Dobavljamo več kot le izdelke in lahko vam ponudimo popoln paket storitev, vključno s svetovanjem, načrtovanjem skladišča in prostora, vzdrževanjem in podporo.

Naš partnerski pristop temelji na medsebojnem zaupanju in visokokakovostnih rešitvah, ki se razvijajo v sodelovanju s našimi strankami, vse s ciljem, da pomembno prispevamo k izboljšanju njihovega poslovanja z nudenjem optimiziranih rešitev za skladišča.