Skip to main content

Dexion bo za vas naredil še več od osnovnega nudenja splošnih nasvetov in smernic. S podrobno analizo potreb naših strank na področju skladiščenja nudimo praktično pomoč.

Dexion ne nudi le osnovnih nasvetov in smernic. Dexion svojim strankam nudi praktično pomoč s pomočjo podrobne analize potreb naših strank na področju skladiščenja.

Vaše potrebe na področju skladiščenja lahko prenesemo v podrobnejše specifikacije skladiščne opreme, ki jo potrebujete, in ki bo najbolje ustrezala zahtevam vašega prostora ter pristopa do blaga in prevzemanja blaga.

Naši izkušeni in usposobljeni prodajalci, inženirji in projektni menedžerji vam lahko nudijo dragocen vpogled pri reševanju potreb naših strank na področju skladiščenja.

Analysis & Simulation tool

Zahvaljujoč bogatim izkušnjam vam kot naši stranki lahko pomagamo in svetujemo, ne samo glede potreb pri skladiščenju, temveč tudi glede aktivnosti in možnosti glede same skladiščne opreme. Pokrivamo namreč širok spekter področij, kot so:

  • Videz skladišča
  • Oprema za rokovanje z materiali
  • Označevanje lokacij
  • Pretok materiala
  • Metode prevzemanja
  • Sistemi Sprinkler

Dostop do tega znanja in izkušenj je del paketa sodelovanja z Dexionom.

Kaj pravijo naše stranke

"We've achieved greater functionality and our operators are very pleased with the solution. It has facilitated the handling of the tools considerably, and it is now easier to locate the tools. This means we have ultimately been able to optimise conversion times in production, resulting in increased productivity and efficiency."
- Søren Jørgensen, Project Engineer, Meneta

Potrdila in nagrade