Skip to main content

Ne glede na vaše potrebe pri skladiščenju ima Dexion veliko izbiro izdelkov in storitev zasnovanih tako, da vam lahko ugodimo.

Iz dela z našimi strankami in popolnega razumevanja njihovih potreb v podrobnosti smo sposobni predlagati različne rešitve, ki lahko v največji meri izkoristijo razpoložljivi prostor glede na selektivnost izdelkov,  metode prevzemanja in potrebna vlaganja. Preko razvoja različnih možnosti lahko z našimi strankami dobi stranka v vsakem pogledu najboljši izkupiček glede na vložek.

Naš cilj je vedno nuditi najučinkovitejšo rešitev, ki v popolnosti zadovolji potrebe naših strank.

Rokovanje s paletami

Velik načinov možne uporabe in možnih dodatkov naših regalnih sestavov vam pomaga pri realizaciji vaših potreb po skladiščenju.

Viac
Rokovanje z malimi deli

Poleg velike izbire polic, ki ustrezajo različnim možnostim, in bogato izbiro plastičnih posod za shranjevanje malih predmetov, lahko ponudimo tudi celovite rešitve za kakršno koli skladiščenje malih predmetov ali območja za njihovo prevzemanje v skladišču.

Viac
Rokovanje z dolgim blagom

Glede na to, da nima sprednjih nosilci, ki ovirali postavljanje in prevzem blaga, je konzolni regal idealen za skladiščenje dolgega blaga.

Viac
Skladiščni in delovni prostori

Ne glede na to, ali morate izboljšati izkoriščenost prostora v vašem skladišču ali zagotoviti varnost vašim delavcem vam lahko pomagamo z vrsto sestavi in izdelki.

Viac