Skip to main content

Ozkoprehodni paletni regal omogoča manjšo porabo prostora, v primeru, da je površina tal omejena: maksimalno kapaciteto za skladiščenje, hiter pristop do vsake palete in hiter prevzem naročenega blaga neposredno s palete.

Največja prednost ozkoprehodnega regala je kombinacija hitrega prevzemanja naročenega blaga in najboljše izkoriščenosti prostora. Kompaktno konstrukcijo ozkoprehodnega regala se uporablja v različnih panogah, kjer je prostor za skladiščenje omejen. Nastavljiva višina in globina polic in nastavljive višine podpornih nosilcev zagotavljajo maksimalno fleksibilnost, v prehodih, ki omogočajo manjšo porabo prostora, pa se lahko uporablja visokoregalne ali stoječe viličarje za komisioniranje blaga – za prikladno skladiščenje palet in iskanje ali hiter prevzem neposredno s palete.

Potrebni so posebni tovornjaki ali žerjavi za ozke prehode, ki omogočajo manevriranje v ozkih prostorih med policami. Ravnanje z opremo je pogosto avtomatizirano in po žičnih in tirnih vodilih.

Dexion ozkoprehodni paletni regal omogoča optimalno uporabo katerekoli talne površine, prostora za skladiščenje in samega skladišča (do 12 m višine), dopušča pa individualni dostop do vseh palet. Kombinira hitrost pretoka in dostop do posameznih palet sistema nastavljivih paletnih regalov, vendar z večjo izkoriščenostjo volumna, ki je na razpolago. 

Prednosti:

  • 100-odstoten dostop do posameznih palet
  • Najboljša konfiguracija za maksimalno skladiščenje, gosto postavitev in učinkovitost
  • Boljša izkoriščenost prostora
  • Ni dodatnih stroškov za posebno dvigalo zaradi dodane vrednosti izboljšane izkoriščenosti prostora
  • Nižji odstotek zasedenosti prostora na uskladiščeno paleto

Sistemi paletnih regalov so oblikovani v skladu s standardiziranimi dimenzijami palet, kar omogoča optimalno izkoriščenost prostora, ki je na razpolago. 

Obstajajo tri vrste nosilcev:

Nosilec odprtega in zaprtega profila v obliki zaboja in novi I-nosilec.

Nosilnost tovorne rampe je večja:
Od 20000kg

Oddelek za tovor:
Do 5500kg

Oddelek višine:
Do 3500mm

Oddelek širine:
Do 5000mm