Skip to main content

Regal s policami je montiran na premične enote, ki se premikajo po tirnicah. Premične enote so iste širine in globine kot standardne Hi280.

Premične police se uporabljajo za skladiščenje in rokovanje z malimi deli kot tudi za razne vrste rešitev skladiščenja arhivov. 

Celoviti regalni sistemi lahko zagotovijo zelo varno skladiščenje glede na to, da so premične enote lahko zaklenjene skupaj in je dostop odobren samo eni osebi, ki ji je posredovana koda za odpiranje sistema. 

Prednosti:

  • Hi280 premični regal je izdelan iz predhodno pocinkanega jekla za police, medtem ko so premični deli izdelani iz jekla, premazanega z epoksi smolo.
  • Kolesa premične baze se premikajo po tirnicah, postavljenih v tleh ali montiranih naravnost na obstoječo površino.
  • Kljub velikim obremenitvam (do 15 ton) se vrsta polic lahko premakne tudi ročno.
  • Zahvaljujoč velikemu izboru raznovrstne dodatne opreme za Hi280 regal s policami je izdelek enostaven za konfiguriranje.
  • Elektronske opcije so dostopne preko kontrolne plošče, občutljive na dotik. Lahek dotik na kontrolni plošči je vse, kar je potrebno za odpiranje potrebnega prehoda med policami.
  • Sistem premičnih polic Compactus® je znan po zelo visoki stopnji zanesljivosti in kakovosti zaradi svojega tehničnega in za servisiranje ugodnega dizajna.

Maksimalna nosilnost ene vrste polic, ko se ročno premika, je 40 ton. To je enako bloku 20 oddelkov, napolnjenih z 2.000 kg na oddelek. 

Police

Višino: 1000mm – 3000mm

Globino: 300mm –500mm 

Nosilnost

75kg – 400kg