Skip to main content

Avtomatizirana skladišča

Za vaša skladišča ponujamo najprimernejšo rešitev za gosto skladiščenje, visoke prenose AS/RS (samodejni sistemi za shranjevanje in iskanje), ne glede na to, ali shranjujete palete ali škatle.

Skupaj s partnerji za sistemsko integracijo oblikujemo, organiziramo in ponujamo visokokakovostne avtomatizirane paletne sisteme, osredotočene na ponudbo rešitev za gosto skladiščenje, ki maksimira razpoložljiv prostor, zmanjšuje napake pri pobiranju in polnjenju ter izboljšuje splošno produktivnost.

Možnost integracije z vašim sistemom za upravljanje skladišč (WMS) omogoča našemu regalnemu shranjevanju in mini obremenitvi, da nudita najbolj prilagodljivo orodje za upravljanje vaše intralogistike. Regali se lahko konfigurirajo kot enoten, dvojni ali več-globinski sistem.

Regalno shranjevanje

Crane Racking - Automated Warehouses

Regalno shranjevanje je popolnoma avtomatiziran sistem za shranjevanje, idealen za shranjevanje palet in velikih predmetov. Zasnovano za delo v zelo ozkih prehodih in na višini več kot 30 metrov, je regalno shranjevanje učinkovita, optimizirana rešitev za skladiščenje.

Žerjav se usmerja s sistemom programske opreme za upravljanje po prehodih skladišča, kamor vstopi, pozicionira in izvleče blago.

Za konfiguracije z več globinami so regali opremljeni z vozilom, ki pridobi paleto in jo neposredno pripelje, kar zagotavlja največjo dostopnost.

Crane RackingRegali so zasnovani tako, da nudijo popolno prilagodljivost, od nosilnosti in višine zgradbe, do časov cikla in nadzora temperature. Sistem se enostavno prilagodi potrebam vsakega skladišča, zaradi česar je zelo učinkovita rešitev za shranjevanje za široko paleto uporabe.

Prednosti regalov vključujejo:

 • Popolno avtomatiziranost, hitrost in varnost
 • Visoko hitrost prenosa - dramatično zmanjšan čas pobiranja
 • Največjo izrabo višine - zagotavlja, da je ves razpoložljivi prostor popolnoma optimiziran
 • Sistem upravljanja zalog, ki nadzoruje in posodablja zaloge blaga - zagotavlja natančen nadzor blaga in odpravlja ročne napake med izvajanjem.
 • Enostavno se prilagodi posebnim delovnim pogojem - od ledišč (-30 ° C) do ekstremne vlažnosti

Mini obremenitev

Mini Load- Automated Warehouses

Sistem mini obremenitve je dinamična in ergonomska avtomatizirana rešitev za iskanje majhnih delov.

Njegova visoka gostota, visoka natančnost in visok pretok bodo povečali zmogljivost vaših izvajalcev.

Nakladalni žerjavi so integrirani z vašim sistemom za upravljanje skladišč, prevzamejo škatle ali košare za shranjevanje in jih neposredno ali po traku dostavijo na območje pobiranja.

Sistem je na voljo v višinah do 15 m, žerjavi pa zmorejo nositi do 50 kg za lahke tovore (škatle za shranjevanje) in 200 kg za košare.

Prednosti sistema mini obremenitve vključujejo:

 • Optimalna izraba prostora - ozki hodniki povečajo zmogljivost skladiščenja znotraj razpoložljivega talnega prostora
 • Deluje po načelu “izdelek izvajalcu” in znižuj končne stroške dela
 • Natančen sistem upravljanja zalog - odpravlja napake, ki so običajno povezane z ročnim upravljanjem skladišč
 • Zmanjšana nevarnost poškodb zaradi trčenja sistema regalov
 • Manj delovno intenzivna, bolj učinkovita
 • Pocinkana zaščita zagotavlja trajnost in odpornost proti koroziji
Súvisiace správy
Najnovšie správy